lauantai 4. tammikuuta 2020

Hyvää uutta vuotta!

Uusi vuosi, uudet kujeet, kuten sanonta kuuluu. Vuoden lopussa on myös aika summata yhteen kulunutta vuotta. Vuonna 2019 julkaisin ensimmäiset erikoiskokeeni Vyskälä SS1 ja vastakkaiseen suuntaan ajettava Vyskälä SS2. Molemmat ovat ns. BTB-erikoiskokeita. Erikoiskokeiden objektit ja tekstuurit ovat pääosin valmiista paketeista (XPackeista), mutta tulevaisuudessa omien tekstuurien ja objektien osuus varmaankin kasvaa... Vuoden lopussa tutkin hieman FOV:n laskemista RBR:ssä, ja tarkemmin Pacenote Pluginin kanssa. Tutkimusten lopputulokset voit lukea RBR_FOV-sivulta.





2019 alkoi myös eräs merkittävä RBR-projekti, sillä Karimaa aloitti Harjun erikoiskokeen tekemisen Richard Burns Rallyyn. Olen itsekin ollut mukana auttamassa ja luomassa objekteja erikoiskoetta varten. Pieni osa luomuksistani onkin ladattavissa 3d-malleja -sivulla.



Mitä sitten vuosi 2020 tuo tullessaan? Mahdollisesti Harjua, mahdollisesti uutta Vyskälää, varmasti uusia skinejä ja saatanpa kirjoittaa myös jostain diy-projektistakin..? On varmasti parempi olla lupaamatta mitään. Erityiskiitokset menneestä vuodesta kaikille projekteissa tukeneille!

Hyvää vuotta 2020 kaikille simuilijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti